::PENGIRINGKU::

Thursday, November 10, 2011

::VACATION::


Grand lexis Pord Dickson menjadi pilihan untuk vacation kali ni...


Vacation ni sbnr nyer janji yang dituntut oleh my husband...sempena birthday dier yang dh terlalu lame berlalu..dh banyak kali plan nk gi sini tapi asyik postponed je...almaklumlah nak bawak special guest ni susah tau...haha...after chick in dlm kul 3 ptg cmtu..masuk je hotel my lil son dah excited semacam nampak pool kat dlm bilik tu kan...ape lagi terus tukar baju...berendam sampai kecut...haha...naik biru muka eyrfan duk dalam pool tapi still tak nak naik...malang nyer sekeping gambar pun tak berjaya snap sbb eyrfan tak kasi mama or papa naik atas..kena mandi same2 ngan dier..so tak kan nak pegang camera lak kan time gitu...so abaikan ler gambar tu semua....

lepas puas berendam...lepak2 dalam bilik kejap layan teh panas...pastu kelur menikmati keindahan hotel...cantik dan tenang...eyrfan sangat bebas key berjalan sesaje menyusuri keliling hotel...lagi best sbb kat sini ade playground utk bebudak..so layan mainan kejap then sambung jenjalan keliling hotel dan bergambar lagi....

habis tawaf terus keluar ke pekan PD mencari bekalan utk lepak kat hotel malam tu...sangat banyak perubahan kat PD okey...dah ade McD,pasaraya TF,Giant...hohoo...maju...maju...okey lah jom layan gambar yang ade...ni je yang sempat snap pun... 


 
 
 
 
 

Hoho...second day eyrfan tak mau mandi pool langsung okey...dier duk sibuk ajak mandi kat shower jerk...ciss...nasib lepas mandi dier tido...dapat ler kami layan berendam dengan tenang berdua-duan....heheh...Alhamdulillah...short vacation yang sangat best...happy together...






8 comments:

Afne said...

suka gambo eyrfan gelak menganga besau2 tu!

elehhh.. eyrfan tak kasi mam dia keluar pool ke papanya yg tarik hahahaha

::Deela:: said...

hahahaa..itu gambar gedik dier...

ehemmm...itu ayat kiasan jerk..ecehhh

elna said...

aku rasa eyrfan nie gelak ikut ko kan....hahahahaha besar punyaaaa....:):):)

::Deela:: said...

terbaek punya!!!...haha

Jai said...

Tragedi dlm Pool

::Deela:: said...

heippp...diam-diam!!

Alieza Dayasari said...

PD pun sbnrnya best... hihi
bestnyer ...
21 ni saya ke pantai morid.. saya suka laut.
singgah usha entry usha iklan. sama2 tmbh tabung blog.
salam singgah.

::Deela:: said...

Alieza : mmg besh sangat...haha...mi plan bulan january nk kesane lagi...bawak family husband jenjalan...cant wait!!..

okey salam singgah jugak...follow me as well key!!