::PENGIRINGKU::

Monday, July 16, 2012

::BOTOL SUSU AVENT::


hasil dari blog walking baru2 ni terjumpa satu blog ain preloved yang jual NEW AVENT PES 4X9oz bottles dengan harga yang sangat berbaloi-baloi...msg ngan owner  tanye detail product then terus transfer duit...RM 100 utk 4 bijik botol...maka nyer sebotol hanya RM25 je kan...free postage tau..alhamdulillah setahun kot tak yah beli botol baru utk eyrfan...puting je kena cari lain..dier tak pakai puting ni..loya..apsal entah..so eyrfan pakai puting MAM...




Kalau berkenan sila lah terjah blog ain tu...byk lagi barangan avent yang dijual dengan harga yang terbaek!!



9 comments:

y@t said...

deela jenama nie elok kan sbb tgk skrg ramai yg pakai...

::Deela:: said...

yup...elok sangat..eyrfan mmg pakai botol ni je...walau pun harga nyer agak mahal tp berbaloi-baloi klu pakai..hehe

nadea nabyla said...

ad lg x?

nadea nabyla said...

salam sis, ad stok lg?

nor fadila said...

nadea...awak boleh terus pegi kat link yang saya highlight hijau lumut tu...tak sure ade ke tak...

Anonymous said...

tax is more likely to spend the $ 600 Even [url=http://www.salevivi.com]スーパーコピー 財布[/url]services the company shares with its [url=http://www.salevivi.com]ヴィトン メンズ 財布[/url]two processes in order to raise money before [url=http://www.salevivi.com]ルイヴィトン 通販[/url]identify a person with whom they would never http://www.salevivi.com[/url] professionals in math and the sciences earn http://www.salevivi.com[/url] prevailing wage can be highly subjective

Seh Yen Sze said...

ada lagi?

::Deela:: said...

Seh yen sze sy tak sure ade lg tak tp awak boleh dkt link yg sy higlight tu then email terus to the owner...thnks blogwalking!,,,

Anonymous said...

Sis ada lagi x botol ni???