::PENGIRINGKU::

Monday, June 4, 2012

::MAKAN-MAKAN DAN BIRTHDAY::


Hari rabu lepas...kami kat opis reramai kumpul duit makan-makan dominos....ade kupon so guna sebaik nyer...ade celebration sikit utk kawan opis yang nak tinggalkan kami...

then saya dan hajar dan plan nak suprisekan tie gadies dengan kek birthday...kebetulan birthday dier hari tu...so minta tolong budak lelaki pi beli kek...hampir2 kantoi jugak suprise tu tp nasi tuan punya badan blur...haha...


birthday gurl

untuk tie...kek ni je lah yang menggantikan hadiah utk awak ye...harap awak suka....nak kawen kan...ape lagi cari calon cepat...tak mau dah layan lelaki karut2 nih...cari yang betul2 sayang kat awak...moga panjang umur dan dimurahkan rezeki...ceria2 selalu erk..
 
Memang menjadi aktiviti wajib lah kan...ade event mesti akan ade sesi bergambar bagai nak rak...so saya hanya masuk kan ni je eh...malas nak masuk yang lain...hehe







2 comments: