::PENGIRINGKU::

Tuesday, July 31, 2012

::KURANG SIHAT::


Maaf..terpaksa tangguh banyak entry...tuan blog kurang sihat lah...byk benda nk citer...byk benda nak update...tp nnti2 lah..tunggu betul2 rase sihat nanti kita share story ape2 yang patut eh...

selamat berpuasa semua....walau pun tak sihat tp saya masih berpuasa key...opss...bukan mengandung ye..harap maklum!!...

hhahahaaaa...



6 comments:

y@t said...

baru nk teka kot2 da org baru..hehheee...klu rasa x kuat utk teruskan bepuasa better bukak lar yer..mudah2an cpt sembuh...

SiTi said...

ahhaha... aku pun baru nak ckp...tah..tah dah berisi...

::Deela:: said...

Y@t : hahahaa...belum ade rezeki ke arah tu lah darling...ni ngah period...mmg tak puase pun...batuk yang dah sebulan tak elok2 ni menyebabkan saya sakit pinggang dan belakang la...dah 2 hari mengurut je...ade lah kurang sikit...tp tetap sakit!!

::Deela:: said...

siti : itu ler...aura ko lom sampai kat aku la weh...tiup kuat sikit laaaa...hahaaa

mr & mrs cheti said...

xpayah nk stress out psl mengandung tu bleh??hahahah...bt hal seh

::Deela:: said...

hahhaaa...maaff...saya belum bersedia untuk memboyot lagi...hahaha...maaf mak buyung ye!!