::PENGIRINGKU::

Monday, December 17, 2012

::TAK PENAH-PENAH::


Sebelom ape2..meh kita bersihkan sawang kat blog nih dulu...syuhhh...syuhhh...hehe...almaklum lah lame benau tak berupdate kan...sibuk lah...byk story nak share tapi byk benda jadi hujung2 tahun ni..dengan opis nak pindah nyer..event di kala hujung2 tahun nyer...aduihhh...mmg tak ade mase lah nak mengadap blog...blog walking pun tak sempat nih...aishhh...

okey pembuka mood berblogging semula adelah kisah menebas rambut si miqael eyrfan yang dah panjang mencucuk telinga nih...tak pernah-pernah masuk kedai gunting rambut kali ni terpaksa jugak terjah...sbb lama tak balik kampung kan...selama nih asyik lah paklong or paklang dier jerk yang tebas rambut tu...hehe...

memula ade lah drama skit buat muka cemek dier tu...tp biler suh papa duk sesama baru okey...siap senyum2 malu ngan uncle tukang gunting tu...bukan india tp melayu patani kot...alhamdulillah dari awal sampai akhir duk diam baik jerk...macam ni lah sayang mama....hehe...




Settle gunting then uncle tu buat rambut pacak terus suka..adoi...budak zaman sekarang kekecik dah pandang nak berambut pacak..erm..macam-macam....


2 comments:

Afne said...

hahahaaaaaaaaaa mcm haziq le tu takmo ddk sesorg kt kerusi. hbs baju ibu penuh rambut.

nor fadila said...

haha..ini papa nyer la jadi mangsa berlumur ngan rambut eyrfan...