::PENGIRINGKU::

Thursday, October 17, 2013

::HEYYO::

Subhanallah....lama nyer tak berblogging....bukan tak rindu nak berceloteh kat sini tapi entah la...mood nak menaip tu kelaut sesaje....macam2 kenangan nak share tapi itu lah...tak tau nk explain kenape malas sangat....nuffnang pun dah tak berape nak masyuk....haha...nak masyuk camne kalau tuan nyer malas tahap gaban kan...ahahaahaaa... 

masuk sini pun sbb nk blog walking jerk kat page kengkawan...seronok tengok kawan2 bercerita itu ini....haih...harap2 niat murni nak menambahkan koleksi cerita kat blog ni berkekalan lah ye...haha...ramai gak kengkawan yang duk jengah blog ni walaupun tuan tanah dah menyepi...ramai yang duk view pasal trip to bandung kan...alhamdulillah sangat menjana pendapatan...haha...nnti kita share pulak trip to vietnam eh...huhuu...

chaiyok2 dilla...u can do it!!!!!!!!!!!!!!!

4 comments:

Anonymous said...

Hi, sis deela.. Sis booking Hotel Grand Kopo di Bandung hari tu mcm mana ya.? sy tak jumpa laman webnya.. tq moga sudi membantu (:

nor fadila said...

grand kopo tu kami minta pak supir yang tolong book kan

Anonymous said...

oh, terima kasih ya.. (:

Anonymous said...

I've been browsing online more than 4 hours today,
yet I never found any interesting article like yours.
It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all web owners
and bloggers made good content as you did, the net will be
much more useful than ever before.

My web page :: professional negligence solicitor