::PENGIRINGKU::

Friday, October 19, 2012

::SUSUN JANGAN TAK SUSUN YE::


Eyrfan punya perangai sekarang ye...weekend lepas tak kemane so pakcik kecik ni telah mengemas umah dan dia jumpa sebaldi mainan yang macam2 ni then bawak keluar semua nyer...habis satu rumah ade mainan dier jadi nyer...

yang paling best dalam leka-leka dier main tu kan tetiba mama nyer nih terperasan dier buat perangai menyusun semua jenis mainan dier sederet jer...lurus jerk susun nyer...siap tak bagi kita usik or ubah key...

biler tengok perangai ni terus teringat kisah anak k.ros si Adam...penah dulu k.ros buat entry anak nyer susun semua mainan dier...hohooo...memang perangai bebudak lebih kurang same jerk erk...haha...berpeluh jari weh cari entry k.ros ni sbg bukti...



tengok...dier susun baik nyer cun kan...haha...perangai pelik!!!



2 comments:

rossy sweety said...

hahahha..amik ko...sebijik perangai adam..

adam tak kasi ubah ,alih atau usik mainan yg dia susun tu , mmg tekanan kat aku arr

::Deela:: said...

itu ler...sejibik ko...itu ler dulu mengata adam buat perangai sepah umah...sekarang menurun terus kat eyrfan...haha...