::PENGIRINGKU::

Wednesday, March 27, 2013

::MATTA FAIR::



Jumaat 2 minggu lepas...amik cuti semata-mata nk spand day berjoli....hahaaa...bukan lah...nak terjah matta fair punya pasal...dh macam aktiviti tahunan tau...pergi jumaat sbb kalau weekend kena bawa eyrfan..tak mo nnti dier mengamuk kebosanan dan nnti papa mama dier mengamuk pulak kat dier...heheee...

saya pergi bersama kakak ipar...parking kete kat jalan tar sbb lepas matta fair nak terjah jakel plak bersopping...hehe....ke PWTC naik train jerk...lagi  mudah tak yah fikir kesesakan jalan raya...dan tempat parking....


Sampai PWTC terus beli tiket masuk...RM4 seorang...beli 3...Jai pun join jugak tp cuma kat matta fair jerk sbb dier keje...lgpun ktorg kan ade banyakkkk program...hehee




Settle meneroka semua hall yang ade then ktorg lpak satu tempat buat kaji selidik dan pertimbangan ape nak amik dan ape yang perlu diabaikan jerk...ktorg memang plan nak buat family day dan sekaligus sambut birthday Eyrfan...so lepas fikir punya fikir ktorg amik pakage stay Glory Beach Resort jerk..


murah kan...kami amik 2 bedroom apartment tu...cuma RM150 jerk..rembat 3 terus utk semua family members....okey booking date pada 6 April nanti...senang semua settle...



beli jugak KL Bird Park punya ticket...cam murah jerk sbb half price...nnti leh bawak eyrfan jalan2 kan...hoyeyyyy!!!!


Dan kakak ipar saya terjerumus beli ticket naik bas hop on hop off ni...hahhaaa... nak berangan jadi tourist lah konon nyer...naik bus bersiar keliling KL...layan kan jerk...RM10 utk satu ticket...berbaloi gak kan...tak sabar nak naik bus tak berbumbung...heheee



Dan settle berhabis duit kat matta fair...kami ke jalan tar semula...nk menghabiskan duit kat sana pulak...jai balik opis....bukan habis sangat pun...dapat la rembat sikit2 benda kat sogo then ke Jakel beli kain baju raya kakak ipar saya...dan yang best nyer saya dapat pau dier selai kain jugak.....hehe...bijak kan....

Dan malam tu adelah hari malas masak so kami terjah serai kat paradigm mall...terliur nak makan pavlova...dan alhamdulillah...skrg tak terliur lagiiiiii...heheee




okey done!!!!


2 comments:

Zura Lee said...

hamboi dekatnye dia fokus pavlova tuh.. terliur nyer !!!

nor fadila said...

hahahaaa...sajerk je kan...nak bagi nampak krim dan strawberry tu memanggil-manggil...kikikiii