::PENGIRINGKU::

Tuesday, April 9, 2013

::BIRTHDAY CELEBRATION EYRFAN KAT NURSERY::


Dah seminggu lebih kot birthday eyrfan...la ni baru mama nyer nak update kat blog...sangat2 tak efisen kan...hahhaa...kebetulan sangat birthday eyrfan tu jatuh hari isnin so ktorang memang rancang la nak bagi dier celebrate dengan kawan2 dan ummi jerk kat nursery...kami papa ngan mama tak join pun sebab nak bagi dier rase keseronokan birthday tanpa mak bapak..kalu tak kang dier mengada-ngada kan...hehe...

malam sebelum tu beli kek kat bakery cottage..dier yang pilih kek tu sbb ade strawberry...belasah jer la..ko pun nak makan dengan kengkawan kan....mama nyer punya excited siap bagi camera kat ummi nursery suh amik kan setiap moment birthday tu....hehe...

jom kita layan gambar celebration nyer...tak dapat lah nak story camne perjalanan majlis kan sbb den takdo time tu...haha...tengok la muka eyrfan yang sengeh tunjuk gigi tu...amboii bukan main lagi...








ktorang ade jugak prepare goodies bag utk kawan2 dier...seminggu sebelum tu kami terjah GM PLAZA CHOWKIT utk beli main item utk masuk dalam tu...belikan pencil color jerk...antara yang ada dalam goodies bag selain yang main tu adalah air kotak soya + gula2 coklat dan belon party....









ini lah model extra suka dan menyebuk time mama nyer buat proses packaging...hehe...alhamdulillah majlis selesai dengan sempurna dan memenuhi hajat kami....ade next birthday celebration among our family members...




2 comments:

Afne said...

meriahnya birthday celebration eyrfan kt nursery. msti dia bangga gila dpt potong kek aritu hehe

nor fadila said...

Harus la bangga kan..cer engok semua gambar dier senggeh dah macam iklan colgate...