::PENGIRINGKU::

Monday, January 25, 2010

::UTK SI KECIL::

Kali ni kiter berkongsi cerita pasal si kecil pulak ehh..walaupun si kecil aku masih dlm perut...hehehe..

1st thing nk citer pasal buku yeh...lastweek aku baru je receive buku dr karangkraf...jenuh mencari kat semua kedai buku..last2 beli je thru post...walaupun lambat...asalkan ado...lbh kurang 3 minggu gak baru dpt...sabar je lah..


Tujuan aku beli buku nih sesaje je..utk menambahkan ilmu didada...almaklum arr aku langsung takde sebarang pengalaman pasal mengandung or yg berkaitan dengan nyer...really hope buku nih membantu...even dh hampir tak valid pun buku nih...sbb aku pun dh hampir ke trimester kehamilan...

------------------------------------------------------------------


Okey skrg citer pulak pasal aktivity membasuh segala kelengkapan si kecil...basuh yg mane ade dulu...tak complete sepenuh nyer pun lagi...byk lg yg kurang...berdikit-dikit dulu lor...klu terus beli sekali semua..boleh pokai acik..even brg diorg nih kecik2 je tapi harga nyer makaih..mencekik gak...

1st trip basuh baju+towel+blanket+booties+hat+kain napkin dulu...sbb ni je yg baru ado..hehe..basuh awal2..nnti takut tak larat dh...nnti klu ade terbeli yg lain...kiter basuh lagi yeh...syiok gak kan basuh baju baby nih...kecik2 dan comey2 je..sgt geram sey...


Alhamdulillah...nasib baik cuaca cantik semalam...even ptg nyer gelap nk hujan..tp baju si kecik tetap kering...heheh...okey gaji nk masuk esok kan...heheh...nak beli ape lagi yeh utk baby???...huhuu...biller dh start kumpul semua nih baru rase..arghhh..tak lame lagi ker nk deliver...scary nyer...Ya tuhan kuat kan lah aku utk tempuh semua nih...
cyaiyok-cyaiyok dilla!!!






7 comments:

angah iza said...

mudah mudahan Allah bg kesihatan yg baik tok kamu & baby :)

hepypumpkin said...

deela...aku bace entry nko aku lak excited x sabo nk tgu baby nko kuar..haha..ley cenggitu..kuatkan semangat kay...rajin bersenam n jage kesihatan...hope ley deliver ngan selamat...amin...

Afne said...

haa.. pasni tak kira la hujan ke panas ke yg penting kena basuh gak hehe

Liessa said...

haha...takutnye...hehe...saje je kaco...tapi bile ckp ttg deliver...mmg den ingat balik kenangan yg baru je berlalu...bederau drh seram sejuk takut seme ade...tp tak pe doa je byk2 moga dipermudahkan...

d33la said...

angah iza : tq darling!!!

hepypumpkin : ha...excited kan...nnti aku dh deliver ko dtg tgk yeh...tq doakan!!

k.afne : hantar dobi boleh???...ahaks

k.nisa : dowh..jgn bg den takut boleh?...hhahaa...

lovelywa said...

salam ziarah..
moga sumenye berjalan lancar ekk..doa byk2..
tp jgn bazir sgt beli byk2 baju..sbb baby cepat besar..biasenye camtu la kite pun..excited beli kan..heheh

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室