::PENGIRINGKU::

Monday, March 22, 2010

::AWARD BEAUTIFUL UTK YG BEAUTIFUL SAJORK::

THE RULES
1.THANK & LINK THE PERSON THAT GAVE YOU THE AWARD

Lama nyer tak dapat award...kenape yerk...sbb den pun dh kureng actif berblog kan...hehehe....kali nih dapat award dari ina...tima kaseh la sbb ckp aku tantik...i know that...ahaks...menanah la sesape yg bace ni kang...terutama 'si cantik'...ups...ape pun sekali lg nk cakap thanks ina!!!!...luv u lah!!!


2.PASS THIS AWARD TO 15 BLOGGERS YOU'VE RECENTLY DISCOVERED AND THINK ARE FANTASTIC
  • k.ros
  • k.afne
  • k.nissa
  • k.efa
  • k.zack
aku bg kat kakak2 kat opis nih je...bagi kat golongan mummy-mummy jerk...walaupun kamu semua dh jadi ibu/mama dan sbg nyer tp kamu ttp tantik bukan!!!...mungkin bukan dimata org lain tp yg pasti suami kiter mesti akan ckp isteri nyer cantik kan...klu tak diorg tak pilih kiter utk jadi suri hidup diorg kan..utk ditatap setiap hari...tak pun anak2 kiter mesti puji kiter "ibu/mama cantik lah"...heheh

3.CONTACT SAID BLOGS AND LET THEM KNOW THEY'VE WON THE AWARD

tak perlu kot nk contact2 bagai...klu diorg bace blog aku nih mesti diorg tau kan yg diorg dapat award si beautiful nih...so kakak-kakak semua sila tepek award nih kat blog korang yerk...

4.STATE 7 THING ABOUT YOURSELF

hahha...ni cari pasal name nyer tanye aku pasal diri aku kan..memang siap lah dengan jawapan mengarut kang nih...hahaha
  • aku adlh isteri kechentaan Jai...(sila angguk ye Jai-klu tak mlm nih tido bilik sblh...hahah)
  • peyut aku sedang memboyoti (ade ke prasa ni dlm BM yeh) baby hasil kaseh syg aku ngan Jai..ahakzz...
  • aku sgt becok klu bersame ngan org yg aku biase becok2 tp aku sgt pendiam ngan org yg tak becok...paham tak??...buat2 paham yeh...
  • aku suka nmpk cantik/melaram tp skrg nih ngah dlm zon mls...lps dh kuncup nnti siap lah...heheh
  • sgt suka shopping...window shopping pun takpe...asalkan berjalan...wlpn skrg dh berat tp tetap nk jenjalan gak...takpe kan...org kate senang nk bersalin..amin..mudah-mudahan
  • sgt suka main game...klu ade psp kat tangan jgn harap nk dpt layanan dr aku...ko buat muka cam monyet pun aku tak heran babe...heheh
  • adoii...ape lagi yerk..ha...aku suka masak tapi tak tau nk masak ape...sbb tak pandai sbnr nyer....jd nyer terus malas masak...so kiter makan kat kedai je lah jawapan nyer..heheh

okey dh la tu...dh putus idea dh ni nk celoteh kat dlm blog...lain kali kiter story lagi...
da!!!!





4 comments:

rossysweety said...

sempat lagik ko ekkk....hehehhe...

d33la said...

sempat la k.ros...taip jerk...isi tersurat dan tersirat nih...heheh

~ FaizalZahidah ~ said...

ade award lagi.. amik ekkkkk!

d33la said...

sila..sila...jgn segan2