::PENGIRINGKU::

Tuesday, March 23, 2010

::TAG 8 PULAK DH::

Waduh...kena tag ngan k.afne becok ni lagi...adoiii..penat la den camni...hehehe..padahal suka je...ade lah jugak entry aku leh story dlm nih kan...tp tag nih cam pelik sikit arr..nk kena cari folder no 8 then nk kena tepek kat dlm blog ni gambar no 8 dlm folder tu...sangat mencabar...harap2 gambar yg bakal terpilih agak senonoh la ye...hehehe

TAG RULES:
1. Go to your photo files…Select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same!


hahahha...aku sendiri tergelak sey biler gambar nih yg muncul dlm nih...aku main kira dan klik je babe...sumpah tak tipu punya...skali kuar gambar syaitan nih la pulak...hahha...okey let me story mory first key...kang ade lak yg kompius kang...okey kengkawan...ini adalah FAIZ@TOYOL@MONYET...hahha...tak leh nk story lah...asyik nk gelak je nih..apo lah buruk na muko ko nih paiz oiii...okey gambar nih aku rase lah kan amik mase awal2 aku masuk keje kat sini dulu kot...mase tu aku duk kat satu kelompok ngan mamat sengal nih...aku lah yg duk melayan kesengalan dier dari dulu sampai skrg...he is my best buddy dlm finance nih...lu rowk arr paiz...tp aku still kompius kenape lah gambar nih menunjukkan kehodohan ko paiz oii...nsb ko tak bace blog aku kan...hahaha...tp paiz dh nk kena tukar gi unit marketing dh..tak mau laga montot ngan aku..huhuu..camno???...takpe...frewnship never end babe!!!!


8 org yg aku tag ialah..

1. aniey-weh tolong arr update blog
2. jehan johan-copek den tau ko bosan kan
3. yaya shumel-yaya oi...update blog ko weh..bersawang dh tu
4. angah iza-darling jawab tag nih yeh
5. errina-ian sesambil fikir psl kawen meh jawab nih dulu
6. ani farizan-wah byk nyer sawang kat blog akak
7. sue-nk tau pasal sue lak la...rindu babe
8. skyways-den tau mu sebok...

klu free jawab lah ye kengkawan...tiada paksaan..cewah!!!!






4 comments:

rossysweety said...
This comment has been removed by the author.
rossysweety said...

nak tergelak aku tgk PIC tu pun...hehehehe..sengal tak hengat...

d33la said...

K.Ros...tau takpe...hahha

Afne said...

ye PIC/PICAS/PIX/PICTURE

haa amik la ko.. sblm dulu aku yg bertahun melayan kesengalan si alex komang ni. pasni ko rindu la dgn peel dia tu harharhar

pppsttt.. faiz cam pakai botox je dagu pnjg muahahaaaaaaaaa