::PENGIRINGKU::

Thursday, March 18, 2010

::LAGI TAG DR K.AFNE BECOK::



Hhaaaha...k.afne becok yeh..nasib lah...esok ade yg aku kena bebel nih kang...dh la lambat jwb tag dier pastu panggil dier becok pulak tu kan...ahakzzz...redho je k.afne yeh...

Bace lah ape yg aku nk jawab nih...ni nasib aku dh ketandusan kerja..sbb tu aku buat..dh naik bosan mengadap pc nih..smpi tak tau nak search ape dh...huhuuu


1. Adakah anda rasa HOT??
harus lah den hot...sbb nyer...suka hati aku lah kn nk ckp aku hot ke tak..heheh...aku berazam utk jadi HOT WIFE,HOT DAUGHTER and HOT MAMA....

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang.


3. Cerita pasal gambar.
kenape aku letak gambar baby serba biru yg ngah isap punting nih...sbb nyer kan konon lah kan nk anak dlm peyut nih pun cumel gayak ini baby jugak lah...boleh ke camtu...hahha...lg pun suka lah aku tgk gmbr nih tgk baby nih cam tenang je...tak sabar nk tgk baby sendiri ni!!!!...arghhhh!!!

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
mmm...lastweek hari jumaat..tp dominos pizza lah...

5. Lagu terakhir anda dengar?
truble is a friend...dr lenka...sbb tipon aku berbunyi..dh sah-sah ringtone nyer bunyi tu...so itu ler lagu yg aku baru dengar...heheh

6. Apakah yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
minum air..haus

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
dilla...adik...ucu...cyg...untie dillla...then next to be MAMA...

8. Tag lagi 8 orang.
* are-niey*
*errina*
*angah iza*
*ani farizan*
*sue my ex-roomate*
* jehan johan*
*ayu hepypumkin*
*yaya konon shumel*

9. Siapakah orang no 1 kepada anda?
are-niey si sengal..kawan sesame kat poly PD dulu...dulu kurus pastu nk gemuk...biler dh gemuk sibuk nk kurus pulak...tp skrg dh maintain solid...aku suka!!!

10. Katakan sesuatu kepada orang no. 5.
sue nih ex-roomate aku mase bujang2 dulu...sgt cantik...kelam kabut pun ye gak...

11. No 3 ada hubungan kepada siapa?
angah iz ni rase nyer dier dh ade boyfriend tp x sure lor...

12. Bagaimana pula dengan no. 4?
ani farizan ni pun same gak...ex-housemate lah tp...mase bujang2...dier lah yg slalu layan aku kuar makan or shopping klu Jai tak mau teman...heheh...skrg nih dh jrg jumpa sbb dier pindah umah duk kat damansara...

13. Pesanan kepada orang no. 6
jehan johan ku sayang...aku doakan ko bahagia disamping suami dan cecepat dpt baby yeh..nnti leh join club mummy...

14. Kata2 cinta kepada orang no. 6.
cinta? gila apa.. kitorg kan isteri org.

15. Adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?
ayu ngan yaya...ade!!!...diorg nih same klas dulu mase kat poly...

16. Berikan 5 perkara yang anda tau tentang orang yang mentag anda.
-isteri pada eddy dan ibu kpd 2 kiddos-hana & haziq
-harus lah becok...tgk arr tajuk tag nih kan...sbb tu ade tahi lalat kat atas nulut..ahakzzz...lari
-kat kepalo eh ponuh ngah ilmu psl mnyusukn ank...smpi kombang haziq minum susu...haha
-aku panggil dier duta pasaraya sentral...hahaha...suko na poie sanun shopping brg basah...
-kurus koring....penat jaga anak yg hyper active kot...takpe...slim itu menawan key...hahha

17. Persamaan antara KAMBING dan LEMBU?
dedua boleh buat aqiqah...cewah..jawapan kan!!!

18. Perasaan anda wat tag ni?
hilang sikit ngantuk den potang nih...suka dlm terpakse weh!!!

19. Adakah anda tau si Razman itu sengal?
entah sesapo lah budak nih kan...tetiba jadi popular kan sbb tag nih

20. a) GAY or b) LESS?
sape gay...sape less..entah mano den tahu...adoii

ya..Allah..alhamdulillah abih gak akhir nyer...timo kaseh k.afne bg den kojo...dan kengkawn yg lain..klu rajin sila buat..tiada paksaan...tp bab nak jawab sape den tu kan...sila bg jawapan yg buleh buek den sonyum yo...hehehe...klu tak siap korg...hahah






2 comments:

Afne said...

slim itu menawan ehh?!

lmbt jwb tag.. aku dh tag lg yg baru hahahhaaaaaaaaaaaaaa

d33la said...

hahah...saje je...bg panas suasana...boleh?...hahha

itu ler...byk tul hutang tag tertunggak nih...huhhuu