::PENGIRINGKU::

Monday, March 1, 2010

::SETAHUN BERLALU::

Setahun sudah berlalu...semlm genap 1 year kami disatukan...28/2/2009....



MOHAMED EZALLY & NOR FADILA


Alhamdulillah...bersyukur sgt pada Tuhan atas hubungan kami...walaupun baru setahun dan masih banyak lagi tahun2 yang perlu kami lalui bersama....mungkin byk lagi dugaan yg bakal menjengah tiba...upss...harap sempang...puhhh..jauhi lah yeh...

ha...mesti pelik kan apsal aku baru nk posting pasal anniversary nih hari nih...sy sibuk!!!...hahha...sibuk celebrate 2 even tau...hahahh...dan hari ini geanp umur sy 25 tahun...ups...belom kategory tua kan...hehe..masih bergetah ye...ehem...ehem..tak caya tanye laki den...ahaks!!!



perh...letak gambar kek sendiri yeh...nak wish utk diri sendiri jugak lah...
HEPY BIRTHDAY DILLA...
hahha...adoii..

okey sudah...malas nk mengarut lagi...
azam utk kelahiran nih...ermm...boleh tak tido nih baru fikir...hahha..nmpk sgt cam takdo ye...hehhe

# aku berdoa sesgt moga aku dan Jai akan jd sepasang suami isteri yg sentiase happy ever n after...
# moga kami menjadi mama dan papa yg terbaik utk baby yg bakal aku lahirkan ini...
# yg penting sekali...moga keluarga kami ini dilimpahi rezeki dan dicucuri rahmat selame nyr

Muahhh...luv Jai 4 ever!!!..
tq 4 today and last night celebration...






4 comments:

angah iza said...

wahhh....tahniah...tahniah...
suka sgt ngan tarikh 28.2 tu :)

Tinystar said...

Tahniah sis...semoga kekal hingga ke akhir hayat...happy birthday to u...semoga panjang umur dan murah rezeki selalu...:)

d33la said...

angah : tq darl...i like that date too..ahaksss...

tinystar : tocey darl...AMIN...

myfuzzyworld said...

Salam Sis & semua pembaca blog ni,

Saya sangat memerlukan jasa baik anda semua utk participate dlm survey saya.

Disamping itu, anda juga berpeluang memenangi 4Gb Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-zu-

>>Semoga berkekalan hendaknya.