::PENGIRINGKU::

Monday, February 16, 2009

::JEHAN ENGAGEMENT::

Sabtu lepas aku ngan bersemangat nyer bangun pagi sbb nk gi umah Jehan...dier tunang lah that day...actually Jehan ni kawan aku mase same2 study kat poly dulu...same course..mengenangkan umah dier jauh dr kl so kena lah gigih bangun pagi...rugi tido aku tau...huuhu..kul 8.30 dh kuar umah dh ni...gi amik aniey kat LRT Taman Jaya then terus cargas meredah jalan ke FELDA BUKIT ROKAN,NS...bapak jauh siot nak ke umah dier...2 jam setengah tu...dengan nak meredah jalan bukit putus yg tersangat adventure tu...perhh...kajang kaki aku ko tau...

sampai2 umah dier...boleh tak nampak dier dengan tak siap ape2 lagi...ktorg sampai kul 11 pagi...deir leh kate relax arr majlis start kul 1...perh...meggigil aku tahan geram siot...ko tau tak aku tak makan dr pagi sbb takut sampai lambat...citt...bikin panas je...oleh itu dah terlampau bosan siap ktorg posing kat dlm umah dier dh mcm artis dh..hehhe...aku siap tido lagi kat sofa empuk mak jehan...nsb baik takde kuar air liur basi...hahha..upsss...

sampai kul 3.30 ptg aku duk umah jehan...sbb pihak lelaki sampai kul 2.30...erm...tu lah janji melayu...hampeh!!!!...key layan gambar je ehh...


hantaran...mak jehan buat..kreatif kan???

muka kau lah dulu ehh..


kami the geng


kesengalan sudah datang


aku ngan Jehan


dier saje duk belakang nak cover gemuk...hampeh..


us at Jehan engagement

dh jadi tunangan org dh..

3 comments:

rossysweety said...

ingatkan jehan miskin bertunang???pelik gak apa kaitan ko ngan budak hensem tu??podah cit....

anyway congrate to your friend..

d33la said...

BENGONG KAK ROS NI!!!!

rossysweety said...

lain kali statement kasi terangggg...