::PENGIRINGKU::

Tuesday, February 3, 2009

::KE NILAI 3 MELAYAN KELUARGA BAKAL MERTUA::

Perhhh...tajuk...macam bakal jadi menantu kesayangan je...wakakaa...mampuih la jai muntah darah bace statement aku ni...hahah...

Dh sampai...uikkk..tetiba cite dh sampai...

camni citer nyer...pagi ahad tu mmg seperti yg dirancang lah kan...family jai dtg sini sambil pi tgk wedding saudara mara sambil tu nak meyettlekan segala ape yg perlu utk wedding anak dierg ni ha...

dlm kul 10.00 gak lah gerak...tp nasib baik lah dekat kan nilai ngan kl...ikut Bukit Mahkota je...sape nak tau jalan ikut situ cari aku...hahha..tp klu dh tau duk diam2...hahha...

malas la nak citer..penat la hari ni...ktorg just masuk kedai yg mmg sepatut nyer dituju je...kedai brgan pengantin...tu pun masuk 2 3 kedai je...malas plus kesian ngan mak ayah nyer...kang takut tak larat...see...baik kan bakal menantu diorg...hahha...key...dlm kul 3 camtu settle semua keje membeli belah...balik kl...nk jalan2 lagi hari dh hujan...bosan sungguh...aku nak cari karpet pun tak sempat....huhuu...

cewahh...poyo je jai memilih...pas pegang2 blah...hampeh bukan nak tolong angkat kan...

akhir sekali penutup bicara...muka kami yg sengal...
saje pedajal jai..ko tgk sendiri muka ko!!!!