::PENGIRINGKU::

Tuesday, February 17, 2009

::UPIN IPIN::



sence ni lawak giler

Seperti yg dijanjikan lah ehh...smlm kan aku pi tgk citer upin ipin...so hari ni aku nak citer arr ape pendapat aku pasal citer ni...sblm tu story pasal kenasib baikkan kami yg main terjah jeGSC MIDVALLEY tu semata-mata nak tgk Geng punya pasal...hehhe...

key nasib kami baik...so ktorg berjaya dpt tiket kul 7...dh dapat tiket then tgk jam baru kul 6...so pi makan dulu arr...makan kat foodcourt je...jimat kan...


our menu

1st time ni beli popcorn kat wayang...klu jai dier tak mau sbb dier tak suka kang bising dlm wayang...tapi smlm dier terpakse layan kerenah aku nak jugak popcorn...hhehe...cedap tau...nyamm...nyammm...


delicious popcorn

kami sblm wayang bermula...urmm...

2 org budak yg sangat cute

Key...baru aku bagi kesimpulan bagi pihak aku eh...just pendapat tau...citer ni sangat best key...memang bangga lah dengan anak melayu yg berjaya menghasilkan cerita dr 3D yg sangat cantik efect nyer...bunyi yg sangat debooommm...cuma jln cerita nyer mungkin sangat berat utk kanak2...aku yg dh besar panjang ni pun terkejut2 nengok aksi2 dlm ni...kecut2 perut aku siot...hehehe...ni lah dier org tua yg terlebih...awww...hahha...

uishhh...tapi bagi aku citer sangat kelakar lah...lawak budak2 yg sangat buat aku ngan Jai tergelak bahak2....hehhe...so tak rugi lah bayar rm20 utk citer besh camni...mehh...rakyat MALAYSIA semua...kiter pakat ramai2 pi tgk citer UPIN IPIN ye...

betul...betul...betul

2 comments:

BigMouth said...

Alang nak pi lah....

d33la said...

pi lah...besh orr citer nyer...bawak la anak2 semua