::PENGIRINGKU::

Thursday, July 2, 2009

::BERJUMBA JUMBI::

Banyak citer nak kongsi ni...hahha..takde pun sbnr nyer...just nak share ape yg aku duk buat dlm 2 hari...tersangat busy...busy berjalan key...berjumba jumbi sesajo...kiter mulakan dengan rabu tghari...heheh...bukan ke waktu keje tu???....cmne aku leh pi berjumba jumbi lak...upss....pepandai lah kan...aku tak kacau org kat opis tu...so jgn sibuk ehh...diam buat keje memasing tau...hahha...tetiba garang...tak kisah la asal kojo den siap...halal haram bukan aku bagi korang makan duit tu pun...utk aku gak...wakaka...

Rabu tghari aku kuar pi jalan tar...teman k.zie beli langsir...ke kamdar je...aku berjaya hasut k.zie beli 2 pasang baju ngan langsir...hahha..sgt setan kan...aku just beli tudung je...pastu jai duk kirim beli kebab...so belikan extra utk kengkawan yg mengidam...

byk sungguh yg cecantik..smpi rambang mata

Beralih ke aktiviti malam rabu pulak...pas keje balik umah...mandi2 kuar balik...ke midvalley arr ape lagi...malam dating kan...kiter tgk wayang..citer TRANSFORMERS...sgt best...fighting2 sesajo...puas hati siot...rase cam nak pi tgk lagi..camno tu???...ade sesape nak blanje aku tak tgk wayang...hahha...ni pun nsb baik dpt je tekit tau...booking semua penuh...terpakse beratur panjang...dapat pun yg midnite...jadi arr...asal dapat tgk key...abish wayang kul 2 pagi baru terhegeh2 balik umah...ngantok!!!!



meh tgk wayangposing dulu arr...lmbt lagi nk start
Dan hari ni pulak...kerana mengantuk dan mmg dh plan nak cuti..hahah..mampus la klu bos aku bace ni...tido sampai kul 10...bangun terus siap kuar pi sungai wang...jalan arr...ape lagi...birthday Jai kan hujung bulan ni...kebetulan ade mase ni aku suh dier cari terus ape dier nak...aku bayar!!!...cewahhh...siap hari ni shopping takde barang aku langsung siot...sangat pelik kan...hhaha... Balik dari sungai wang naik umah jap then mandi bagai kuar balik semula..tp just aku sorg...Jai membongkang...siot je...kuar pi makan2 kat Flaming steamboat kat sunway...ni konon nyer nak menghabskan duit yg dapat mase futsal hari tu...cedap ooo makan kat sane...aku makan tak berenti siot...diorg dh nak balik pun aku still tak abish lagi..baru nak bgn amik desert..sgt teruk ooo....smpi skrg ni aku ngah kesenakkan perut...nyummm.nyummm


hahha..terliur tak???



3 comments:

yaya^_^Shummell said...

oit makcik...asik berjumba jumbi yoo....jeles lak den kan....
sebaek la kl jaoh dr tompek den...
xpo2 hr ni pas kojo den nk g kl...
den pon nak berjumba jumbi gak ar....
huhuu....

joe@azamaju said...

wah..macam sodap jerrrr...lapo la plak! tgk lama2

d33la said...

yaya>> adoiii...jgn jeles la sayang...kat perak pun leh jumba jumbi gak lah...

joe>>jom makan!!!!