::PENGIRINGKU::

Thursday, July 9, 2009

::KEMBANG KEMPIS SI TAYAR KETE::

Takde menda pun nak citer tp sbb ade amik gambar nyer kan so aku citer arr sikit...balik keje tadi duk mengembang kempis kan tayar kete myB ktorg tu..rase cam berat semacam je dh...ha...ingat korang penting tau isi tayar kete bagi kembang...jgn sampai kempis lak kang tak selamat dijalan raya...klu kete tu pastikan tekan sampai no 30 berenti sampai bunyi tettt...hahah...tu sesuai arr bagi kete yg CC nyer cam kete myB ktorg ni...cewahhh...ngajar org kan...cam aku terer pun...semua tu jai yg buat...aku duk tunggu dlm kete je...hahha...aku tau pun sbb bace kat dier nyer information board kat tepi tu...heheh.....

klu tak tau brape tekanan angin utk kete/moto...leh bace kat siniha...model kechentaan ku!!..abg moncit
key...abish sudah!!!

2 comments:

Afne said...

lorr.. aku igt ko yg kembang kempis kena pam hahahaha

d33la said...

hahaha...ngah berusaha mengepam kembang kempis arr ni nak bagi muncit same cam k.afne...wakakka!!!