::PENGIRINGKU::

Monday, August 10, 2009

::SYUKUR..THANKS ALLAH::

Waiting..waiting...and...waiting...thanks Allah...
syukur Alhamdulillah


mummy to be :)




16 comments:

rossysweety said...

wei...TAHNIAH ....wah...pembuka tirai 2010 ni...huhuhu

Afne said...

muahahahaha.. amik ko.

tahniah le wehhhh.. dengo le suara baby kt rmh korg thn dpn.

slmt menjalani 40 mggu nan indah.

elna said...

tahniah yer..pas nie dah tak boleh ah main futsal....:)

Alifaforever said...

tahniah... mummy to be...

tahun depan dilla dah jadi mummy..yea yea

yaya^_^Shummell said...

alhamdulillah.....
yeyeh deela nk dapat baby.....
tahniah dear....
bilo la turn aku neh....huhu xsabar lak....hahaha

SiTi said...

WEH...tAnIaH..
wElCoMe tO dA ClUb...
JaGa peRmAkAnAn & jgN lAsak2 SgT
aWAL2 nI....

eyza said...

wah..wah..tahniah sgt Deela... bakal ibu yg kiut ni... doakan eyza ikut jejak yer...jgn lasak2..jaga pemakanan....

ErriNa said...

Ya Allah..akhirnya mengandung gak kau..tak sbr aku nak ada anak buah ni.. huhuu... rs2 kau nnti masa aku kawin kau bw perut atau kau dah bersalin ek???
Apapun Tahniah Dilla!!!!!!!
Tak sbr nak tgk kau bw perut...

Emilia said...

tahniah dilla happy to be mummy...

d33la said...

k.ros>>>tq k.ros...ko jgn buat aku ngumpat org slalu tau...hahhaha

k.afne>>>40 minggu nan indah???...huhuuu

elna>>>huhu...elna baru kiter cadang nak beli kasut futsal baru...melepas!!!

k.efa>>>same2 kiter jadi mummy tahun depan key..i tetap yg bongsu key

yaya>>>oiii...nak sampai turn camno klu ko tak kawen lagi...adoi...copek suh abg ko tu..tunggu apo laie..

siti>>>tq dear...my bb u'll be ur bb fwenz key...hahha

eyza>>>tq eyza..kiut???...hahha..amin deela doakan eyza juga yeh

ina>>>syukur sgt ina...bingit dh telinga aku dengar mmber smua duk ngandung je...huhuu...tgk la wedding ko tu aku nk dtg ke tak...haha..gelak syaitan!!!

emy>>>tq!!!...kawen cepat!!

A.N.I.E.Y said...

deela....congrats weh...akhirnye termakbul gak...asik mengeluh je bile nk ade, akhirnye ade gak...tahniah! tahniah! tahniah! xsbr nk tgk rupe ko bile perut dh besar...mst bulat2 jer...

Skyways said...

hahahah...congrate....pdn arr xmain futsal dh...erm...hilang sorang team main futsal aku...xpe arr...lepas nie bg baby plak yg main futsal..xdpt beli kasut futsal...xpe...ermm...kak yana leh trima hadiah farewell lagi..hahaha...

Kasut Futsal satu....hahahahah

hepypumpkin said...

deela..congrate....swet mom to be...

Miss Belle said...

Congrats dilla....
Wahhh aku ade blog ni... ko bangga x ngan aku.. tp aku still x pandai nak hias blog aku ni...
neway congrats again....
ko dah, senteng pun dh...
persoalanya aku bila lagi... muahaha

Aleya said...

hye dah berisi gak bekas rumet aku sorang nih..
huhuhu... tahniahhh....

+ EVLENSA + said...

Tahniah yer Puan D33la....