::PENGIRINGKU::

Tuesday, February 8, 2011

::HR STEAK KG BARU::



Okey sambung cerita makan2 lagi erk..kali ni nk citer pasal makan2 di HR STEAK kg baru...sebenar nyer pi makan kat sini malam before pi makan kat ayam penyet tuh tp sbb gmbr tak transfer lg so kiter dulukan cerita yang dh ready dengan ganbar ye...eh tp kan gambar takde snap pun..lebih kepada niat nk makan semata2...lagi pun org terlalu ramai lah mlm tuh...siap berdiri kat tepi meja sbb nk tunggu org lain siap makan...sbb kami bawak pak ustaz kecik so org simpati la sikit...hahha...so cepat la dapat tempat duduk...suka!!!



kami kuar makan bersama dengan kakak dan adik jai...kebetulan diorg datang nk menjenguk anak buah konon nyer...so bawak sekali lah...

dan utk korang yang suka makan makanan barat ape lagi jangan ketinggalan ye pi makan kat sane...sedap!!!...lokasi nyer berhampiran dengan al-islam specialist....

2 comments:

A.N.I.E.Y said...

mcm kenai je tmpai ni. aku bru smlm makan sni ngan laki n adik aku

d33la said...

harus la kenal...bape jengkal je ngn umah dowh...sedap kan...