::PENGIRINGKU::

Thursday, February 24, 2011

::MY NEW SPECTACLE::

Finally....saya dh tukar spect baru kawan2...heheh..spect lame tuh dh ade crack kat tepi nyer...then pagi selaselepas boleh pulak kan mase nk lap tuh tetiba dier terkeluar dari landasan atau dlm erti kata lain nyer tercabut sudah cermin dari bingkai...so...ptg tu balik dari kerja terus servey 2 3 kedai dan rembat la spect ni...

aduhh...power saya bertambah lagi la...dh 4.00 kiri dan kanan...tanpa spect mmg tak kan nmpk la ape2 kat depan...camne erk nk reduce kan kerabunan nih...ade petua x?...



ooo...selepas berjaya membodek jurujual tuh so dier kasi free sepasang contact lens...hehhee...boleh la pakai mase pegi holiday nnti kan...heheh...saya akan tiada di kl selame beberape hari tau kawan2...mau honeymoon..tunggu update pasal jurney honeymoon saya nnti...
daaaa

2 comments:

..ummi zfe.. said...

deela cyg.. aku follow ko.. suke bace cite ko..

d33la said...

tq darl...aku pun follow ko..rerajin update key