::PENGIRINGKU::

Wednesday, November 21, 2012

::DOORGIFT + CANDY CORNER + BERTUNANG::


Amboi...tajuk siap bersimbol-simbol tambah kan...nampak sangat dalam satu entry ade 3 cerita kan...haha...dasar tangkap muat.........

sebenarnyer semua nih dah peram lama dah...tunggu sampai majlis selesai dengan selamat nyer baru lah boleh story mory kat sini...menjaga privacy tuan punya badan konon nyer...cittt puihhhh....haha

Saya dah diamanahkan membantu sediakan doorgift utk majlis tu...biler org dah memberi kepercayaan nih kenalah tunaikan sebaik mungkin...walaupun tak lah sekreatif mana kan tp jadilah penambah pahala...aminnn...

Eh..byk nyer menceceh tp tak mention sape yang bertunang kan...haha...ni majlis pertunangan si cantik manis werk tie gadies....okey jom kita cerita pasal DOORGIFT dulu yerk...

first step buat tag nama kat sticker paper then minta dayang-dayang kat bawah ni tolong guntingkan...diorg bukan ade keje pun....dari menceceh menyembang baik buat amal...haha....


dan barang-barang adelah dibeli kat kedai barang hantaran kat ground floor semua house...hasil kerja yang penuh sabar dan bantuan dari pembantu kecik saya tuh akhir nyer dalam 3 ke 4 hari siap ler 100 biji balang comel nih...almaklumlah keje yang dihadap cuma waktu malam before tido...spend sejam 2 jerk...keje memain konon nyer...dh siap semua baru pas ke tuan punya badan utk diisi biskut yang ade gula bermacam2 color tu kat dalam...masuk awal2 takut lemau kan...alhamdulillah lepas hajat nak membantu...hehe







then...cerita pasal CANDY CORNER pulak...makcik tuh kan duk mengiawwww suh belikan barang2 utk dipenuhkan kat candy corner yang dier cadang nak buat tuh...so belikan lah ape yang mampu dan nampak sesuai...so saya belikan coklat bebola nih dan gegula eyeglass nih...jenuh sorok dari eyrfan...kang takut dier bedal habis...haha....jadilah ini jerk yang dapat dibantu yerk darling...


dan hasil nyer cantik jugak erk..pandai kamu hias...saya suka....


Dan akhir nyer majlis yang dinanti-nantikan pun berlangsung...tie selamat BERTUNANG dengan pakcik pilihan nyer....tahniah geng...selamat melangkah ke alam pertunangan...okey jom kita share gambar tunang makcik nih kat sini...takmo bebanyak...wat penuh jerk...haha...nk tgk super duper byk gambar leh terjah blog tuan punya badan erk...



Ape2 pun tahniah kamu berdua!!!!


7 comments:

elna said...

pssstttt...itu print kat tempat opis aku kan...hehehe aku terjeling....grrrr

tie gadies said...

omg! terharu+gediks+syiok bila baca entry nih. huhu. apepun darl, nak say thanks sesangat kat kamu. banyak sangat kamu tlg. sal doorgift,candy,idea n everything lah!!
nant giliran u perlukan pertolongan, i pulak yang membantu :)

thanks a lots dear! syg kamu ketat ketat!

::Deela:: said...

elna : bab print aku serah kan kat abg chick cari tempat...haha..itu yang mangsa nyer zaidy tuh...

oooo...menjeling erk...haha

::Deela:: said...

tie gadie : u almost welcome darling...lambat lagi nak ade majlis nyer...kena tunggu eyrfan kawen!!!!...haha

n yatie said...

kak deela, btw, satu lagik, lupa nak komen yang u kata i ni si cantek manis! hahaha. biar ader werk, tapi i tetap nak syiok sendri. ok dear, nant anything need my help, just let me know ok :)

::Deela:: said...

owh please lah!!!!!!!!!!
hehehe

elna said...

hahahaha memang menjeles...aku jaga budget...itu print mahal weiii toner diaaaa....grrrrr....hehe