::PENGIRINGKU::

Monday, January 7, 2013

::KEJOHANAN FUTSAL YANG DAH BASI::


Hahahaaa...sibuk tahap gaban konon nyer sampai entry berkurun lama baru nak cerita...sebab cerita dah basi so tak yah nak story panjang sgt lah kan...

saya adalah main acah2 je time ni sbb konon nyer gedik nak jadi manager...haha...jom lah layan gambar shj...

See...nampak sangat kejadian adalah dah berkurun..

my best team...ecehhh

madel untuk diburu...

acara perasmian



diorg ni bab bergambar memang johan okey

saya adalah banyak masa berada di sini...meja urusetia

berangan jerk...haha

posing serahkan kat budak 2 orang ni kan...

gaya hebat...main kelauttttt...haha


team kami adalah TAK MENANG.....hahahaaa....
tahniah pada team petaling jaya dan Perak...johan lelaki dan perempuan....
walaupun tak menang tapi kami menang gaya okey...sponsor lebat giler hasil usaha muka tebal kami mintak kat semua bos-bos....hahaaa


2 comments:

Liessa said...

x menang ke dilla..tahun ni kasi i main yerk..kompem menang nnt tu..hihihi..

nor fadila said...

tak lah kak nissa...taku tahun ni i lak terboncit camne...u ganti i lah yerk...haha...i jadi manager jerk...kompom menang...