::PENGIRINGKU::

Sunday, January 6, 2013

::MAKAN-MAKAN LAGI DI ITALIANNIES::


Wahh...makan-makan kat italiannies lagi kan...rase nyer setiap bulan pulak kan makan kat sini...kali ni makan dengan geng bos-bos jerk...order 3 main menu lunch set tp makan berlima...jimat sikit dan semua boleh rasa sorang sikit...penuh meja ngan macam2 makanan...puashati....roti siap boleh refill lagi tauuuuu....jom layan gambar ktorg yang kuat makan nihhhhh




ni jumaat minggu terakhir kami kat opis Menara Mutiara Bangsar....so merewang kali terakhir ke midvalley dari arah bangsar...hehe...dan ade kenangan yang super duper best jugak sebab ade trajedi pahit mase dalam teksi nak ke Midvalley dan ade kenangan manis mase balik ke opis...

Nak tau ape yang pahit - sbb kena charge sampai RM15 teksi dari bangsar ke mid...giler mahalllll...slalu kena RM5 atau RM6 jerk...grrrrr....skali biler amik no teksi rupa nyer register kat display dlm teksi lain tp kat no plate no lain...mmg hampehhh...nak report konon nyer tp smpi kesudah tak berbuat...hahaaa...


Dan kenangan manis nyer pulak adelah...tak penah-penah dan dah lamaaaa sangat tak naik bas tapi balik tu kami dapat naik bas shuttle free yang mmg amik penumpang dari midvalley ke bangsar....dah nama pun shuttle free kan...so tak payah bayar lah...jimattt sangattt...dan bas tu adalah lalu bebetul dekat ngan opis ktorng....cuma jalan kaki sikit jerk...seronok sangat laaa....tp ni lah kali pertama dan terakhir tau...pastu dah pindahhhhh....see kat bawah tu...semua muka senyum melerettt...



2 comments:

Liessa said...

hi dua2 tulis kenangan pahit..camno tu..hihi..slh tulis la tu..

nor fadila said...

okey update dahhhhh...hehee...nyanyok sudeyyy