::PENGIRINGKU::

Monday, January 14, 2013

::SETIA HUJUNG NYAWA::


Koranggggggggggggg.....layan tak citer nih...setia hujung nyawa kat tv3 pukul 7 malam setiap isnin hingga khamis...memula dulu macam malas nk tengok tau sekali tu tertengok time biler ntah then ade pulak adegan romantik dan best...terussssssss terlayan sampai tak berganjak...sanggup masak lewat after cerita ni baru masuk dapur...haha

suka tengok kalau time zain tu mengusik isteri nyer si ersalina tuh...alahai cute nyer...sampai kita yang tengok ni pun tersenyum sama...hehe...



dan akhir nyer sebab terlampau suka dan terpengaruh sangat dengan cerita nih membuatkan saya terjebak terus nak beli novel nyer...yelah sbb cerita nih dari adaptasi novel...ni lah bahana sebab tak sabar nak tunggu setiap hari..nak tau cepat jalan cerita dan kesudahan nyer kan...haha...sanggup telefon semua MPH dan POPULAR yang berhampiran...banyak yang dah habis dan alhamdulillah kat popular Amcorp Mall masih ade 2 balance...terus mintak tolong simpankan...haha...

Dan alhamdulillah dah settle pun bace...suka ending nyer...tp macam banyak sangat drama nyer lah...huhuuuu....


jom kita layan citer ni reramaiiiiiiiiiiiiiiiiii

2 comments:

Cinta hazanis said...

best sangat cite ni.:))

::Deela:: said...

Yup...tapi kekadang emo gak ngan pangai zain tu...sian ersalina...