::PENGIRINGKU::

Thursday, March 12, 2009

::HONEYMOON TRIP::

Kami bukan pasangan yg terlalu banyak duit...so honeymoon pun kat dlm Malaysia je lah...bosan la klu asyik2 honeymoon je mesti kena pilih langkawi...so kami pi la ke sabah...langkawi maybe next destination lah kot...klu ade duit lor...hehhe....

di sini sy malas nak bercerita...so just view my pic..gambar asal ade je ni...hehhe


dlm flight before boarding

sarapan pagi kat hotel...muka tak mandi ni...hahah
ni kat pasar petang...tepi laut tu..meriah!!!

mahal giler...setumbuk(selonggok) baru 6 biji je..


nyum...nyum...lazat dan murah tau

mari kita makan mknn bakar panas!!

lazat tau


budak2 kecik kat sabah


tau aku amik gambar terus pose ni...pastu dtg kat aku nak view their pic...adoii...layan kan je


satu petang di bumi sabah

cuaca sgt cun!!
dier nak jugak!!! hhehe

dlm pasar philipine

dlm ni penuh dgn mutiara...jenuh nak round tau


dh jom balik...panas siot

pasar malam sabah

rambang mata la


mase ni ngah tunggu tokey kedai buatkan gelang mak aku..

nice view dr hotel ktorg

ni apsal lah ni kan...semua tempat nak bergambar


mau balik sudah

dlm flight nak balik pun sempat pose tu...

tu je...banyak lagi pic...tapi tak larat nak load lah...jenuh nak menunggu...nice trip la kesimpulan nyer...tersirat seribu kenangan kat sabah...klu ade rezeki...kami akan sampai lagi ke sana....bye SABAH

3 comments:

ai said...

bestnye dah smp sabah. Best mkn seafood kan? murah2 lak tu..wei, kau tak try makan ulat putih tu ke? aku tingin giler nk rasa.. ;P

d33la said...

Uishh...paksa makan pun tak nak aii...lgpun kat pekan takde...rase nyer kampung2 ade lah kot...

eyza said...

bila gi sabah ni? eyza pun baru je balik dr sana 10hb.. best kan.. tenang je kat sana.. bila balik kl, start la serabut balik..