::PENGIRINGKU::

Tuesday, March 10, 2009

::MAJLIS PERSANDINGAN::

Citer pasal sanding lak ehh...pagi nyer aku ade khatam al-quran dulu...tapi gambar ade kat kamera abg aku lah...huhuu...pas khatam bersiap utk sanding...kali ni make up sangat tebal siot...tp nasib tak menghodohkan muka aku...hehhe...bulu mata nyer bapak lebat siot...berat nak mampus...uishhh...

sblm siap tu aku nak pakai lah lens dulu...skali lens nyer problem ar pulak...adoii...tension den...tp alhamdulillah nasib aku ade lens spare...dh siap je make up...masuk pulak lah semua kawan2 aku ngan yg datang...kawan2 opis...kawan poly...kawan sekolah...kawan teknik...uish...ramai siot...terharu aku...tak lame tu diorg dh panggil suh turun utk bersanding...melangkah je ke pintu rumah aku tgk kat halaman umah aku penuh org...ramai giler siot...uishh..teruja den....

lepas berarak ade tarian piring dari pasukan kompang...then ktorg gerak ke pelamin...punya lah ramai yg nak merenjis...haru biru rase nyer majlis...tapi fun...member2 aku semua giler nak merenjis...konon nak amik berkat...hampeh...alih2 ktorg yg sengsara atas pelamin tu...makan beradap pun jd kelam kabut...aku ngan jai bukan makan pun...sibuk bergambar je...adoii...layan kan je lah....

lepas siap semua bersanding...hantar keluarga jai balik...melayan tetamu sorg dua...ktorg start posing utk bergambar pulak...time tu hujan dh turun dh...lebat nak mampuih...heheh...alhamdulillah...mase bersanding cuaca baik...akhir nyer semua majlis selesai dengan selamat nyer...syukur....

berarak time

depan pintu gerbang

silat piring

jai sengeh huduh..ampun!!

tak larat nak senyum dh

amboi suka nyer

tak suka gambar ni...aku nampak gemuk..

3 comments:

ai said...

Cantek ooo pink ni..sweet je..ke, sebab dah mmg penganten dia cantek?? hihihi...

musti lps majlis kau letih giler kan? tp lega sbb sume dh selesai. Pasni bikin pojek mega lak. produce anak reramai cam aku..keh keh ;P

d33la said...

Tau takpe...berpeluh ketiak mengemas pulak lepas tu...waduhh...tapi lepas tu pi honeymoon...perh...ceronok!!!hehhehe

SiTi said...

sElAmAt PaTEn BaRu TuK kO... wEh SoWy AkU x DpT dTg KeNdUrI kO rItU..aDa MaSAlAh Yg bEtul2 XdPt DiElAkkAn..weh wElCoMe To Da ClUb..BLER plAk NaK jOin cLub Yg LaGi 1? jOm laa JoIN sAmE dGN AkU..