::PENGIRINGKU::

Thursday, November 12, 2009

::DUIT TERPIJAK GARA2 BLOG::


kisah ni dh lame...duit pun dh masuk dlm account bank aku tuh...cuma tak kuar kan lagi je...sbb blom memerlukan kot...nnti2 lor...ishh...mesti korang pelik kan...ape kes ni...tetiba citer pasal duit...hehehhe

key camni...seminggu sblm raya lepas aku ade cash kan duit yg nuffnang bagi tu...baru sikit je tp excited punya pasal kan..hehhe...so nk dijadikan cerita ingat kan cepat lah duit tu masuk..leh guna utk raya rupa nyer nan ado...hampeh...baru dapat last week kot...


dan itu sbb lah hari ni baru mood nak memblog semula dtg..sbb nk dapat kan lagi duit terpijak dari blooging nih...hehhe...so kengkawan rerajin lah klik kat iklan merata2 dlm blog den nih yo...hehehhe..

tq nuffnang!!!





3 comments:

yaya^_^Shummell said...

deela...mcm bes jew join nuffnang neh...siap leh pat wet terpijak ag....ehehehe...
nak join gak...

angah iza said...

dah setahun i join nuffnang...
x naik2 pon duit...
sedih...

d33la said...

huhu..kawan2 ni semua rezeki lor...klu nk duit tu cepat meningkat slalu2 ar suh kawan2 klik kat iklan yg ade tu...klu kiter klik sendiri pun takpe..takde hal...pasal nk ajar buat nuffnang ni...nnti free i buat tutorial yeh...heheh..