::PENGIRINGKU::

Friday, April 24, 2009

::LIP ICE::

Kawan2 semua...aku nak mintak jasa baik korang tolong vote for may ex-housemate mase bujang2 dulu ehh...dier masuk lip ice -peraduan bibir menawan-aku sebagai kawan yg baik ni nak mempromosikan dier gak lah...korang rajin2 lah ehh pi kat pages tu then click kat muka sue ni then vote...cara sangat mudah...thank kawan2...cyg korang...

kepada suraya che marzuki kusayang...sila belanja sy klu berjaya ye...hahahha!!

sila terjah link ni terus ye...
http://www.lipice.com.my/
muka su kat pages no 2




3 comments:

Aleya said...

hihihihi..
cayang Eaa.. thanks dila.
bole2 nnt su blanje.

Aleya said...

tpkan dila yg page tu xtentu.
kdg2 kat belah blakng.. kene laa carikkk hehehehehe

mamadanish78 said...

deela..mamadanish nak tanya sikit la...huhuhuuu
mcmana nak buat last komen kita tu ada gambar kita ek??mcm kat blog awak tu...heheee..nice
ajo la sikit..