::PENGIRINGKU::

Monday, April 20, 2009

::MASAK UTK MENCEKIK::


hye semua...selamat hari senin...heheh...mesti semua malas giler nak buat keje hari ni kan...aku lagi la malas key...yg buat aku bertambah malas biler bos takdo...cuti kot...adoii...ceronok ehh lak aii....hehhe..

key berbalik pada tajuk asal kiter...heheh...masak ye...cewahh...bunyi cam aku ni isteri mithali kan..masak konon...heheh...ye lah...tolong arr percaya...jumaat malam...nafsu malas membuak2 kan...so buat sup campak2 je...sup sayur la lebih kurang...so nak jadi nampak best...aku rendam bihun...so jadi lah bihun sup sayur...heheh...jadi lah buat kenyang perut aku ngan Jai...
p/s : Keropok tu Jai yg goreng...aku pakse sbb dier yg nak makan...aku mls!!!


ha...korang jangan ingat setakat hari jumaat je citer aku pasal masak ye...aku nak sambung pasal hari sabtu lak...pagi cam biasa aku pi keje...buat OT la..sementara takde hal kat umah ni kan...cari duit ma....tghari balik tu..perut lapar arr pulak..nk turun pi beli makanan mmg tak lah kan...malas nak mampuih...so aku masak nasi then buat nasi goreng je...sekali terpedas tahap sedu sedan la kan...sian laki den...heheh...huhahuha...menahan pedas ko...heheh...


korang tak kesian ke kat kami..makan alas surat khabar je tau...huhuu..ni la sebab nyer klu nak makan mengadap tv...meja makan jadi tukun je...hahha....

malam sabtu dh kekenyangan so kiter layan AF7...
key...tu je citer pasal makan dan masak utk hari minggu aku...hari ahad aku masak gak tp tak amik gambar..terlupa...rakus sangat makan sbb kelaparan kot...hahah...sekian citer pasal masak utk mencekik kali ni ye...




3 comments:

IxoR@ said...

nampak sedap...klu perut dah lapar, masak apa pun sedap !

Afne said...

wa ckp lu.. dila rajin msk skrg. caya la org nogori pandai buat sambal kicap.

Skyways said...

huh...lapo plak den tgk...:P