::PENGIRINGKU::

Wednesday, April 1, 2009

::YAHUUU....ACIK KAYO!!!...::

Sblm ape2 meh kiter tgk gambar duit ni dulu ehhh

......



......


......


key..dh juling ke mata korang tgk duit tu...hehhe...sajo je...nak nampak cam murah rezeki je kan blog aku ni...hahha....excely kan...camni...roadtax kete aku kan baru di renew last week...so minggu ni dh leh amik rebet nyer...sian kan dh hujung2 baru aku dapat lak...korg dh kemane entah duit2 tu...aku baru nak merasa sekarg...

tapi...aku tetap nak belagak ngan korg...sbb aku kaya skrg...takpe lambat asal dapat...heheh...erm...nak beli ape nih...cewahh...padahal dh abis pun guna bayar hutang2....aduihhh...dapat pegang kejap je siot...pastu habis...sian aku...tinggal saki baki je ni...jadi lah dari takdo...

rase cam lawak lak...dh lame tak update blog tapi biler update terus citer pasal duit...hahha...pasal duit laju je aku nak story ngan korang kan...harus lah!!!!...

den nak senyum sampai telinga hari ni...
yuhuuuu...acik kayo!!!!

9 comments:

GeNeRaSi MaLaYSia said...

hmm..bkn ke leh amik trus duit rbet tu..on da spot after renew road tax tu ke..rs nye r..kalu slh arap maaf..

eyza said...

KALAU RENEW KAT PEJABAT POS LEH AMBIK TERUS, TP KALAU RENEW KAT BANK SEMINGGU BARU LEH AMBIK.

EYZA PUN BARU AMBIK JUMAAT ARI 2. TP DAH ABIS, BUAT TAMBAHAN DOWN PAYMENT KETA. X SEMPAT MERASA NAK KAYO....

ai said...

Meh blanje aku makan satey.. ;P

d33la said...

mmg buleh amik time tu terus tp aku nyer roadtax mamat insurans tu yg buat kan...sbb tukar company insurans la...

alamak...satey je ke...hehehhe

ani said...

ptt la td nmpk jai lenggang kangkong kat midvalley...

d33la said...

nmpk je kau ye ani..nasib baik kuar ngan dilla..klu tak kantoi aku

IxoRa said...

Wah...boleh la belanja. Dengarnya makan satey? Ha...boleh la tu...

Hihihihihi :P

Aleya said...

ermm duit den doh xdo doh....
napo lombat bangat ngobik nyo.
hehe blaja ckp nogeri jap sat..
bole blanje ni.

d33la said...

ya Allah sue...bapak buruk loghat negeri ko...malu den...hhehe