::PENGIRINGKU::

Thursday, March 3, 2011

::BERCUTI KE LANGKAWI::


Sangat busy utk update pasal bercuti ke langkawi la...ni sy bagi intro dulu la...perjalanan kami ke sane erk...jumaat kami dah ade kat teluk intan perak...balik kampung dulu melawat atuk dan mertua...atleast dekat sikit klu nk ke kuala perlis kan...takde la nk kena bangun pepagi kan...

malas sungguh kamu nk bangun pagi kan dilla...haha...awal jugak tau bangun..lepas subuh terus bangun dan mandi...eyrfan tengah tido lagi...so kami berkemas utk bertolak...eyrfan tak yah mandi lah...kamu mandi kat hentian sajo...boleh?..hehe..

see anak bujang saya punya port dlm kete..sgt selesa key...

Bertolak kul 7.30 pagi dan berhenti kejap kat hentian sungai perak utk bg eyrfan makan dan mandi...then terus kan perjalanan ke jeti kuala perlis..pemandangan kurang menarik sbb diorg baru lepas tuai padi..so takde la nmpk sawah padi yg menghijau...tapi sbnr nyer kami dh tak heran sgt ah ngan padi ni..sbb umah kami kat teluk intan pun dah penuh ngan sawah padi...ceh...belagak kan...

Naik feri ke langkawi amik mase 1 jam..kematu bontot babe...dengan sejuk nyer..arghhh...kenangan paling best kan...kat dlm feri penuh ngan org negeri sembilan...hahah...lawak...dh macam aku pun join rombongan diorg jadi nyer...

okey kiter sambung next part lah ehh...





2 comments:

langkawi info said...

Terimakasih kerana berkunjung ke Langkawi Jika anda ingin mendapatkan produk gamat secara online sila
http://langkawi-best.blogspot.com

d33la said...

okey deal!!...nice trip sgt2 kat langkawi..will come again soon..hehe