::PENGIRINGKU::

Tuesday, March 1, 2011

::HAPPY BIRTHDAY TO ME::



Heheh...ade ke erk org buat entry utk wish birthday sendiri...xpe lah saya nak buat jugak...ape nk kisah kot...hahah...

alhamdulillah...saya dh berumur 26thn kini...hahha...muda ke tua erk...muda kan...hehe....dengan usia yang mcm ni sy telah pun ade keluarga yg bahagia dan seorg baby yg mampu menghiburkan hati...sgt syukur...

moga tahun2 mendatang mmpu merubah hidup saya menjadi lebih baik dari yang ada...ade sesape sambut birhday sama ngan saya tak...same lah kiter erk...
so..HAPPY BIRTHDAY to me....hehehhe

4 comments:

mr & mrs cheti said...

hahahah...ko sememangnyer muke x malu bler bab2 birthday,babe...happy 26th birthday...may years ahead enhanced yourself to be a better mummy and wife also slave to Allah...*hugs*

d33la said...

hahha...darl ko kan memang memahami aku dowh..heheh...tq..tq

Tinystar said...

happy birthday dear..
semoga panjang umur n murah rezeki selalu ya...

d33la said...

ameen!!!