::PENGIRINGKU::

Wednesday, March 9, 2011

::HARD ROCK HOTEL PENANG::

Really excited nk gi sini...HARD ROCK HOTEL PENANG...ni hadiah birthday yang jai janji nk bagi...hahah...tq darling...ecehhh...

dari langkawi kami turun ke penang pulak...mmg jalan sakan la kan...tp sblm sampai penang kami ke padang besar dulu...saje nk jalan kat bazar yang diorg duk kate byk barang murah tu...yes mmg byk pun barang murah..tp byk baju la kot..not bad!!..

sampai penang pun dah lambat..rugi..rugi...huhuu...sampai dh petang so check in pun lambat...errr..penang ni slalu jam kan jalan nyer...menci3x....hehehee....



Aktiviti kami kat penang hanya spend sepenuh mase kat dlm bilik...boleh ke??...sbb bayar mahal so ko kena spend sepenuh mase kat sane lah kan...haha...rugi oo klu just duduk gitu-gitu je...eyrfan adalah sangat suka berada kat sini...tambah2 lagi klu dapat mandi dlm singki..cer tengok gambar kat atas tu...terserlah sey kegembiraan dier...nnti la klu mama kaya sikit mama beli bath tub letak dlm bilik air kiter eh...

Malam kami keluar ke padang kota...mencari makanan menarik dan tradisi penang...ape lagi klu bukan pasembur+laksa+char kuey tiaw....mlm tu kami order 3 menu tu terus..mmg terbaek...lepas makan membeli jeruk pulak utk dibawa pulang...




Malam mase birthday saya boleh tak eyrfan macam paham je...dier leh ajak mama+papa bergurau senda sampai kul 12++ baru dier nk tido...adoiii...tq eyrfan sbb join celebrate birthday mama...then esok nyer bangun then pi sarapan dan berjalan-jalan kat tepi pantai...view sangat best!!!

lepas tu aktiviti shopping pulak la...ke hard rock shop mencari baju utk kami bertiga...kenangan hard rock penang...jadi lah...





Kesimpulan nya...percutian kali ni sangat best..puashati walaupun sedikit penat duk dlm kete tp hati puas...semua kepenatan tu belakang kira...korang klu ade duit lebih leh la try hard rock...terbaek babe...ehhehee....

tak sabar utk next trip holiday...hehehe

2 comments:

Afne said...

haahhh dh dpt hotel best mesti tido best. mama, eyrfan nk adik hahahaa

d33la said...

hahaa...agak dh...tunggu lah...bg eyrfan cerdik sikit baru kiter bg dier adik key...relaxxxx!!