::PENGIRINGKU::

Tuesday, March 22, 2011

::MANDI KOLAM::



Tak tau lah nk kate camne...mmg klu jumpa air je confirm dier suka tahap gaban...tersangat excited...sampai merah2 mata...kecut2 kaki dan tangan..tapi biler diangkat kate sudah dan cukup la tu mandi kompom muka ala2 sedey sbb session mandi akan tamat...hahah...

stp kali balik kampung dah jadi upacara wajib mandi kat kolam...tak kira balik kampung perak atau n9...ape yang seronok nyer entah la berendam tu...main tepuk2 air tu bagi kena kat muka sampai lemas pastu gelak..adoii...

Yang masalah paling besar adalah...biler anak mandi kolam so bapak pun akan join...hahaa..buruk sungguh perilaku kan...alasan takut anak lemas..mase kecik tak dapat benda2 camni...hahaha...ikut ko lah papa jai oi!!!


Tapi biler balik kampung adelah saat yang best kan...bukan je dapat berkumpul sekeluarga tp macam2 aktiviti boleh buat...syiok!!!





3 comments:

rossysweety said...

pandai ye iryfan tutup bird dia tu...hehehehe

d33la said...

hahha...takut terbang dowh!!

tie gadies said...

geramnyer tgk erfan chumell ni!!!