::PENGIRINGKU::

Friday, March 25, 2011


Hari ni jumaat eh...rehat lama kan...mari kawan2 kiter berjumba jumbi...destinasi???....masalah tul lah...byk sangat kawasan yg dekat ngan opis ni???...midvalley???...jalan tar??..sogo???...amcorp mall...byk lah...hehe

poyo lak kan...sbb takde benda pun nk beli cuma nk pi makan2 je so destinasi pilihan cuma amcorp mall...berjalan tanpa arah tujuan...


konon2 nk makan kat kenny rogers tp tak mendapat persetujuan ramai so terjah Rak thai sahaje...lawak giler menu yang diorder lain tp datang nyer lain...semua biler hidangan datang buat muka pelik..."aku order nih ke"...hahaa..alih2 telan je lah...ngok pelayan nyer ckp bahase thai sangat sampai ape ktorg ckp dier tak paham dan ape yg dier cakap ktorg tak paham...haha...mcm itik ngan ayam dowh!!...


Tapi yang best nyer kan...semua cam bengang je dapat makanan tak seperti yang diminta kan...alih2 mase last2 nk balik tu tengok masing2 pinggan licin tinggal tulang temulang sahaja...ape kes babe!!


hohooo...sambil jalan2 pekena pulak aiskrim...memang terbaek la...sangat santai kan aktiviti jumaat kali nih...masuk mcm2 kedai tapi hanya cuci mata sahaja..tak beli ape pun...bagus berjaya akhir nyer menahan nafsu shopping...heheh...



Okey sekarang dh kul 5.30 ptg...jom balik...happy weekend kawan2..
da!!!





3 comments:

rossysweety said...

lawak la bab makan tu....sampai tak ada mood nak snap pic...hehehhe

d33la said...

ko lah org nyer tu...tp pinggan tetap licin kan...hehee

d33la said...

Patut spring kete myvi dh bunyi..lebih muatan..ha3