::PENGIRINGKU::

Friday, January 23, 2009

::MENGULAR::

Suka tau dpt jenjalan time keje

Mengular tu makne nyer cari ular...hahha...tak lah...semlam kan takdo bos..ishhh...asyik citer pasal takdo bos je kan...sian korg yg ngah banyak keje then bos ade depan mate tu kan...hehehe...sila jangan jeles okey...

lepas solat zohor smlm aku cabut pi PJ Oldtown nak pi print color tag terima kasih utk wedding nanti...lame dh benda tu siap tapi tak berkesempatan nak poie print je...aku tau kat sane je ade kedai printing so terjah kat sane jelah...opis den ni hampeh...printer color nyer ade kat bilik bos je...dier tak tau ke bos2 bukan buat keje print2 la...diorg keje nyer sign2 je...hehehe....


bagak besar printer nyer beb!!

then hasil nyer

okey lah hasil dan harga nyer...printing + ngan kertas skali...lame siot kat kedai tu...naik bosan aku...sabar jelah...balik tu kena redah jem pulak...uishhh...giler tak suka...key tag terima kasih dh siap...
hoyehhh!!!!!