::PENGIRINGKU::

Wednesday, June 24, 2009

::TAG DR K.ROS::

Adoii...k.ros ni mmg tak leh tgk aku senang sikit ahh...ade pulak ditinggakan nyer tag utk aku jawab...pastu dier baik nyer plan kan....dh agih tag kat kengkawn dier pun cuti 2 hari...uishhh...nsb baik alasan cuti sangat kukuh kan...ADAM simanje gigi besar dier tu demam...cian adam ehh...heheh...key sila layan jawapan aku...

::NAMA TIMANGAN ANDA::
aku takde name timangan arr...just klu kat umah kampung semua family panggil aku ADIK(bongsu kan)...anak buah lak panggil aku UCU...husband den panggil CYG...kengkawan ade panggil DILLA or FADILA....dulu mase kat kampung kan...klu budak jejahat kan...mesti panggil aku DILOT...sangat kuang ajaq...heheh...ade gak mase skolah diorg panggil aku FAD....tp aku slalu betulkan suh panggil dilla....kang klu serasi name fad tu kang tak pasal2 lak terjadi fat...huwaaa...den tak mau gomok!!!!

::ANDA SEORANG YANG::
susah la nak describe diri sendiri...tp yg pasti aku ni sangat pemendam...korang buat lah ape pun...aku akan pendam wlpn dlm hati sangat marah...tapi klu dh kuar dr mulut aku ni mmg menanah arr telinga tahan kan...even ngan husband aku pun camtu...gaduh arr camne pun..aku akan senyap je...itu langkah terbaik...alah...lelame okey je...u love me...i love u lah...hehhe....aku suka gak bergaya...tp tak over...cukup sedap2 mata memandang sudah...dan bukan nyer barang mahal2 pun...i poket kosong lah...huhuu...ishh...yg lebih nyer aku tak tau la...kengkawan yg rapat ngan aku tau lah kot perangai aku camne...betol tak????

::INSAN TERISTIMEWA?? DESCRIBE APA YANG MEMBUATKAN DIA ISTIMEWA DI MATA ANDA::
Ramai...paling utama harus lah family aku...mak ngan arwah abah...huhuu...tetiba sedih...rindu diorg lah...reallyyyyyy!!!....then op coz la husband aku...MOHAMED EZALLY....dier lah nyawa aku skrg...klu bukan dier yg teristimewa tak kan aku leh pilih dier jadi teman hidup...wawawaaa!!!

::LAGU LAGU KESUKAAN ANDA::
ni yg payah ni...aku takde lagu yg betul2 aku suka pun...tgk pada musim lagu tu arr...cam skrg ni aku ngah suka lagu anak gembala...nyanyian SUDIRMAN...sbb ape aku suka???....entah la...aku rase cam sedap je telinga nih melayan lagu tu...ni sbb akim penah nyanyi arr ni kan dilla...baik ngaku...hahaha...aku gelak setan terus!!!

::MAKANAN KESUKAAN ANDA??::
aku suka makan timun jepun...hahah...korang tau camne rupa nyer...pi carik sendiri kat pasar...cedap oi...rangup je...beza dgn timun biasa tu tau...tetiba terbayang rupa timuntu menyerupai???...awwww!!!

::WARNA KESUKAAN ANDA??::
ishhh...korang tolong jawab kan leh tak...heheh...aku suka pink arrr...sampai semua aku nak pink...umah pun pink...hamik ko...sampai family aku pun dh terkutuk jai...sutun...hampeh nyer diorg...hahha!!!

::SIKAP YANG MEMBUATKAN ANDA STRESS::
serkap jarang...main terjah je...tak usul periksa terus duk mengata...i hate dat...lagi satu meludah...waduhh...aku geli sungguh...ehemmm..sila faham ye sesape disekeliling sy...JGN MELUDAH!!!...makan pun jgn bunyi...den tak suko...alamak...cerewet nyer!!!!

::TIGA BENDA YANG MESTI ADA DLM BEG ANDA::
himpunan kunci umah ngan kete
wallet
beg make up(wlpn aku tak guna sgt)

::KALI TERAKHIR ANDA MENANGIS DAN KENAPA??::
baru je...rindu abah!!!...rindu mak!!!
huhuuu

::TAG 6 RAKAN ANDA::
ani sengal
errina
yaya
ayu pipi cumel
shela mama qish
skyways