::PENGIRINGKU::

Thursday, May 28, 2009

::BELI HADIAH BOS::

Oleh kerana kebusyan yg teramat semalam...so takde sebarang entry yg dapat den masuk kan...so hari ni 'den toray' lah update ape2 yg mampu....smlm dlm kul 10a.am...aku kuar ngan k.ros & k.afne sbb nak pi beli hadiah utk bos ktorg yg nak resign tu...dh bagi notis tapi tak tau nak cabut biler...so ktog kena standby awal2....

smlm pun bos aku takde...ehh...hari ni pun same lah...takde gak...MC kate nyer...alaa...org dh nak berenti ni memacam lah....memang takde feel nak duk opis dh tu....hahha...takpe lah bos...leh kami enjoy seketika...cewahhh!!!

Ktorg mmg dh plan nak beli ape...tp mmg trademark opis ni lah...klu ade yg berenti je harus beli hadiah yg lebih kurang camtu gak...ayat2 al-quran tu arr...berbaloi-baloi beli kat kedai yg ktorg terjah tu...kat belakang the mall...name kedai den tak pasti...smlm pun lupa nak snap gambar...dh rakus sangat nak membeli...hahha...

muka driver ngan bodyguard aku..heheh
Allah & Muhammad utk hadiah bosfree gift utk aku...hahah...baik nyer bodek
Dh settle membeli belah...jom balik...panas sangat kat luar...den tak biaso...hahha...muntah dengar....sekejap je ktorg kuar...tak tahan..HOT!!!

Last muka kami korang kena pakse tgk...hahah..........................................................................


Pastu ni aku nak citer lak pasal Flip Flap...bunga yg tergoyang-goyang tu...sblm ni member2 kat opis ade kirim suh tolong belikan...so...memenuhi permintaan diorg...smlm aku dh belikan...byk siot aku borong...harga sangat berbaloi-baloi kan...heheh

tomey je bunga ni tergedik-gedik atas deskboard kete






2 comments:

ani said...

nak jugak bunge tu...i pun benti keje jugak kan....blh la bg hadiah bunge goyang2 tu =P

d33la said...

citt...jgn harap...akak bukan kojo 1 company ngan den...takdo hadiah la...nak meh sini order...den belikan lagi...mau color ape?....