::PENGIRINGKU::

Sunday, May 24, 2009

::KEBAB JLN TAR::


Ni cerita hari jumaat...di mana seorang yg tengah malas nak pi keje telah memontengkan diri nyer dari pegi keje tapi boleh lak pi jalan TAR...berjumba jumbi mencari kain utk mak dan adik beradik nyer yang lain...amboi....baik nyer bunyi..heheh....

tapi kat sini bukan aku nak citer pasal jalan2 shopping kat jalan tar lah...aku nak citer pasal kebab jalan tar ni...rase nyer teramat delicouse tau...cedap arr mengikut selera tekak aku ngan Jai....tambahan bagi aku yg fobia teramat sgt ngan kebab...sbb ape korang???....sbb aku pernah kena keracunan makanan sbb makan kebab yg daging nyer tak masak...beli kat pasar malam..sampai sekarang ooo aku ingat kedai tu...klu pi pasar malam je aku jadi scary nak beli kebab....huhuu...

tapi sbb kan kebab jalan tar ni teramat popular kan...so aku ngan jai tak lepas kan peluang lah merase sbb kebetulan lalu kat depan kedai tu...tekak kenyang,hati senang baru lah seronok bershopping....heheh...

beli bang jangan tak beli

sini lah stall comel diorg

sangat mengiurkan..nyum..nyum

so...aku syor kan lah kat korang klu lalu kat depan stall ni jangan lah segan2 singgah beli kebab ni ye...mmg sedap...cuba lah rase mane tau korang pun leh jadi fanatik cam aku gak...heheeh....klu tak tau kedai nyer kat mane....senang je tipon aku tak pun ym aku tanye...tak pun paling senang ajak aku skali pi makan...belanje arrr op coz...hahahha


p/s : ni kak nisa nak...ym den deqla_786@yahoo.com.my






3 comments:

Skyways said...

hahaha...kebab nie sejak den kocik g dh ade...giler lama...mmg favo kitorg stiap kali g Jalan Tar...

Afne said...

chit podah.. aku yg lama kepingin ko dh rembat dulu. lain kali singgah opis dulu anto kt akak.

madihah said...

salam...saya anak kepada tuna punya kebab jln tar..terima kasih cuz menyokong kami dari blkng..for more info, kami ade di facebook and blog..search aje 'keab jln tar'.. :) datang lagi k kak.. :)