::PENGIRINGKU::

Tuesday, May 26, 2009

::MENJAWAB TAG DARI SKYWAYS::



Adoii la...malas tul nak menjawab tag ni...tapi hari ni aku terajin sikit...penat dh mengadap keje yg tertunggak dari hari jumaat lepas...hahah...mase cuti tak ingat pasal keje kan...dh masuk keje balik ni baru terhegeh-hegeh kan...padan muka aku!!!....

1. Copy badge "2008 Cute Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda

Manusia yang bagi award ni adelah skyways a.k.a kak yana yang sasau...hahah...dier
member seopis aku yg sangat sempoi...lawak nak mampus....love to share story ngan
dier...nice person...cewahhh..puji lelebih kang koyak lak skirt pompuan ni...

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.. (anda di-tag!)
  • aku dh tawen dh...baru je bulan 3/2009...ngan MOHAMAD EZALLY...love him so much!!
  • suka jenjalan...tak kisah dekat ke jauh...klu tak den pening kple duk umah...hahah
  • love to shopping...pantang dengar sales...mesti terjah tak kira arr beli atau tak..
  • suka cakap...tapi klu tak cakap mesti org ingat aku ade penyakit...hahah
  • aku anak bongsu dari 6 beradik dan aku adelah the only gurl for my mother and my late father...
  • panas baran gak...tapi tgk la camne keadaan yg buat aku panas hati tu...so jgn sesekali korek bontut aku bagi baran aku dtg ye..
  • teringin sangat nak ade baby..tp belom ade rezeki...huhuu...
  • suka sangat kemas umah...klu umah tu bersepah mula arr mata aku rase sakit je...errr
  • minat pink tapi tak terlalu pinky lady la...
  • sekarang ni setiap pagi wajib minum vitagen...utk pelawasan...duduk je terus...dushhhh...nikmatt...
4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
kengkawan yg dh den tag ni....sila2 lah rerajin kan diri buat yo...tp aku tak pakse...klu ade mase buat lah...klu dh buat abaikan...layanzzz





2 comments:

eyza said...

ala deela..kita dah buat la tag ni.... jawapannya ade kat blog eyza....

ani said...

x perasan la dah terkene tag