::PENGIRINGKU::

Tuesday, May 5, 2009

::LEMON ROSEMARY CHICKEN::



Lame tak update la...sbb nyer mood cuti banyak sangat lagi dlm badan ni...hahha..key nak citer pasal jumaat lepas arr...aku rase kan...kebelakangan ni aku duk citer pasal makan je...lantak arr...ade aku kesah...pedulik..hahha...

ni nak citer yg aku ade order LRC...ape tu LRC ye...LEMON ROSEMARY CHICKEN....saje je nak makan best sikit cuti2 hari pekerja ni kan...rase nyer not bad...sedap la...ayam nyer lembat yg amat...rakus gak arr aku ngan Jai makan...hahha...dan akhir nyer kenyang yg teramat..nyumm.nyumm..

see...sangat mengiurkan ayam nyer
potatosdan sayur nyer..aku buat rebus cendawan sajorkdan sesape nak tau lebih lanjut pasal ayam ni pi arr terjah blog tuan empunya ye..
http://dj-lrc.blogspot.com

3 comments:

2009-LRC said...

salam deela

tq promot LRC...kalo ada kwn2 nak merasa LRC calling2 la DD ye..

cintaKusayangMu said...

terliur lak tgk ayam tu..sedapnye....

eyza said...

cam sedap jer... rasa cam nak order gak la... habis la diet ni...konon....